Αυτό το ένα hack κενού θα μειώσει δραματικά τη σκόνη

Αυτό το ένα hack κενού θα μειώσει δραματικά τη σκόνη

18 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Πριν από χρόνια ανακάλυψα τον τέλειο τρόπο για να μειώσω τη σκόνη στο σπίτι μου. Αυτό το vacuum hack αλλάζει το παιχνίδι και είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Το καθάρισμα των σπιτιών μας δεν είναι πάντα εύκολο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε συντομεύσεις και εισβολές για να λειτουργούν πιο γρήγορα και χωρίς κόπο.

Παρακάτω θα βρείτε ένα εύκολο hack με κενό που κάνει ακριβώς αυτό.

    Vacuum Hack Reduce Dust

Ένα vacuum hack για να το μοιραστείτε με όλους

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι περισσότεροι από εμάς σκουπίζουμε με ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα. Είτε επειδή έχουμε κατοικίδια ζώα που πετούν, παιδιά που πέφτουν τροφή, είτε η τυπική σκόνη και τα υπολείμματα της καθημερινής ζωής, η ηλεκτρική σκούπα είναι μια καθημερινή αγγαρεία που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Από τότε που αγόρασα το δικό μου Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Samsung Jet με Clean Station, ο καθαρισμός είναι εύκολος. Μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα δύο από αυτά – ένα κάτω και ένα από πάνω. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε, ειδικά αυτή. Πραγματικά αλλάζει το παιχνίδι όταν πρόκειται να κρατήσω το σπίτι μου καθαρό.

Επίσης, εάν θέλετε να απολυμάνετε ενώ σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη φορητή ηλεκτρική σκούπα UVC της Raycop Go. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να απολυμάνετε και να καθαρίσετε το σπίτι σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το Raycop Go Portable UVC Vacuum. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα σπίτια μας είναι καθαρά και απολυμανμένα. Επιπλέον, μπορείτε να καθαρίσετε με ασφάλεια το τηλέφωνο, το κάθισμα του αυτοκινήτου και του αεροπλάνου, το δωμάτιο ξενοδοχείου, τις αποσκευές σας και πολλά άλλα.

Το Raycop Go απολυμαίνει και καθαρίζει

Είστε έτοιμοι για το απόλυτο hack καθαρισμού με ηλεκτρική σκούπα;

Ανεξάρτητα από τον τύπο της ηλεκτρικής σκούπας που διαθέτετε, όλες συνοδεύονται από καλάθια σκόνης που χρειάζονται καθάρισμα. Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα σε αυτό είναι η σκόνη που σηκώνει όταν αδειάζει. Φυσικά, όλοι το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο. Ανοίγουμε το δοχείο, ανοίγουμε το καπάκι του σκουπιδοτενεκέ και πετάμε!

Φυσικά εδώ έρχεται το χάος, σκόνη ξεσπάει παντού. Λοιπόν, δεν χρειάζεται πια να είναι έτσι! Μόλις μάθετε αυτό το εργαλείο κενού για τη μείωση της σκόνης, δεν θα επιστρέψετε ποτέ στο ακατάστατο παρελθόν.

Έτσι το μόνο που κάνετε είναι πάρτε μια χαρτοπετσέτα και φροντίστε να είναι ωραία και υγρή. Στη συνέχεια, το τοποθετείτε στον κάδο απορριμμάτων ή στην πλαστική σακούλα και αδειάζετε το περιεχόμενο απευθείας πάνω στη βρεγμένη χαρτοπετσέτα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι η σκόνη και τα υπολείμματα θα κολλήσουν στο βρεγμένο χαρτί και θα παραμείνουν ακίνητα.

Προτιμώ να χρησιμοποιώ πλαστική σακούλα παντοπωλείου, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κάδο απορριμμάτων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια υγρή χαρτοπετσέτα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα θα μειώσει τη σκόνη στο σπίτι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τοποθετήσετε μια άλλη υγρή χαρτοπετσέτα πάνω από το περιεχόμενο και να τοποθετήσετε τη σκόνη και τα υπολείμματα ανάμεσά τους. Μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί διασφαλίζει ότι η σκόνη δεν πάει πουθενά.

Μοιραστείτε αυτό το εργαλείο καθαρισμού με όλους!

Είμαι βέβαιος ότι αυτό το hack κενού είναι δημοφιλές, αλλά δεν έχω δει φίλους ή συγγενείς να το χρησιμοποιούν. Γι’ αυτό το μοιράζομαι μαζί σας για να μειώσετε επιτέλους τη σκόνη που απλώνετε στο σπίτι σας. Επιπλέον, αισθάνομαι πολύ υγιεινό να γνωρίζω ότι δεν απλώνω ξανά τη βρωμιά που έχω εργαστεί τόσο σκληρά για να καθαρίσω.

Στην ιδανική περίπτωση, θα χρησιμοποιείτε το υγρό χαρτοπετσέτας κάθε φορά που χρειάζεται να καθαρίσετε το κάνιστρο της ηλεκτρικής σας σκούπας και δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αντιμετωπίσετε την ιπτάμενη σκόνη και τα συντρίμμια. Σε τελική ανάλυση, αν μπορούμε να κάνουμε μια απλή εργασία για να διατηρήσουμε τα σπίτια μας πιο καθαρά, αξίζει τον κόπο, και αυτό το hack είναι ακριβώς αυτό!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και όλες τις συμβουλές καθαρισμού οικιακής χρήσης! Και αν γνωρίζετε οποιεσδήποτε αμυχές καθαρισμού που θα θέλατε να μοιραστούμε, ενημερώστε μας.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Αυτό το One Hack με κενό θα μειώσει δραματικά τη σκόνη - Sassy Townhouse Living
Καθαρισμός αμυχών

Εάν απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός καθαρού σπιτιού, αυτές οι αμυχές καθαρισμού θα σας φέρουν πολλή χαρά και θα μειώσουν τον χρόνο που αφιερώνετε στον καθαρισμό. Ας το παραδεχτούμε. Κανείς δεν θέλει να περάσει όλη την ημέρα καθαρίζοντας ή οργανώνοντας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️