Καλύτερη κριτική ασφάλισης αυτοκινήτου | Intuit Credit Karma

Καλύτερη κριτική ασφάλισης αυτοκινήτου | Intuit Credit Karma

15 Ιουλίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Intuit Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η άποψη των συντακτών: Η βασική ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι κατάλληλη για κάποιον που ενδιαφέρεται να ασφαλίσει πολλαπλά εξειδικευμένα οχήματα. Μέρος της Farmers Insurance Group, η Foremost ασφαλίζει RV, μοτοσικλέτες, καρότσια γκολφ, ATV και σκούτερ. Επιπλέον, οι οδηγοί υψηλού κινδύνου μπορούν να λάβουν έντυπα SR-22 ή FR-44 μέσω του συνεργάτη της Foremost, Bristol West. Αν αναζητάτε μια σταθερή εφαρμογή για κινητά ή εμπειρία υποβολής προσφορών στο διαδίκτυο, ίσως θελήσετε να ψάξετε αλλού.


Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC
Βαθμολογία ικανοποίησης πελατών JD Power Δεν διευκρινίζεται
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Μιλήστε με έναν πράκτορα τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως
Πώς να υποβάλετε αξίωση Διαδικτυακά ή μέσω τηλεφωνικής γραμμής 24 ωρών

Επαγγελματίες

 • Διατίθενται εκπτώσεις σε πολλαπλές πολιτικές μέσω συνεργατών
 • Προσφέρει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες, vintage αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και άλλα
 • Μπορεί να είναι διαθέσιμο το SR-22 ή το FR-44

μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής προσφορών
 • Εφαρμογή Lackluster Mobile

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου Foremost

Η Foremost ιδρύθηκε το 1952 και ξεκίνησε με την ασφάλιση κινητής κατοικίας. Με τα χρόνια έχει επεκτείνει τις προσφορές της για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων και σήμερα είναι μέλος του Ομίλου Farmers Insurance. Η εταιρεία λέει ότι εστιάζει στην πώληση εξειδικευμένων τύπων ασφάλισης που δεν είναι ευρέως διαθέσιμα αλλού.

Ασφαλίζει πολλούς τύπους οχημάτων

Η Foremost προσφέρει εξειδικευμένες ασφάλειες RV, ATV, καλάθι γκολφ, σκούτερ και μοτοσυκλέτα. Προσφέρει επίσης κάλυψη για συλλεκτικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα όπως φορτηγά και φορτηγά παράδοσης. Επομένως, μπορεί πιθανώς να σας δείξει μια πολιτική προσαρμοσμένη στον τύπο του οχήματος που οδηγείτε, είτε είστε συλλέκτης, χομπίστας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.

Μπορεί να παρέχει πιστοποίηση SR-22 ή FR-44

Η Foremost συνεργάστηκε με το Bristol West για να παρέχει κάλυψη σε πελάτες με παραβάσεις στα αρχεία οδήγησης τους. Το Bristol West θα εκδώσει ένα SR-22 ή FR-44 σε πελάτες που απαιτείται να αποκτήσουν αυτήν την πιστοποίηση. Συνήθως, οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τους οδηγούς που χρειάζονται SR-22 ή FR-44 ως υψηλού κινδύνου, επομένως ορισμένοι μεταφορείς μπορεί να είναι απρόθυμοι να συνεργαστούν με πελάτες σε αυτήν την περίπτωση. Το κυριότερο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν ψάχνετε για μια ασφαλιστική εταιρεία που θα παρέχει αυτήν την τεκμηρίωση.

Δεν προσφέρει online

Το πιο σημαντικό απαιτεί να καλέσετε και να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο για να λάβετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης δημιουργίας προσφοράς στον ιστότοπο, καθώς συχνά σας επιτρέπουν οι ανταγωνιστές, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη σύγκριση των αγορών μόνο στο διαδίκτυο.

Αυτόματη κάλυψη που προσφέρει η Foremost

Το Foremost προσφέρει τυπικούς τύπους κάλυψης και μερικές λιγότερο προσιτές επιλογές.

 • Ανασφάλιστοι/Ανασφάλιστοι Αυτοκινητιστές — Αυτό σας προστατεύει σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα όπου υπεύθυνος είναι ένας ανασφάλιστος ή υποασφαλισμένος οδηγός.
 • Επιστροφή εξόδων ενοικίασης — Αυτό βοηθά στην κάλυψη του κόστους ενοικίασης αυτοκινήτου για συγκεκριμένο αριθμό ημερών μετά την αξίωση.
 • Ρυμούλκηση και οδικές υπηρεσίες — Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το αυτοκίνητο κατά την οδήγηση, η Foremost θα πληρώσει για βοήθεια μέχρι ένα ορισμένο όριο στο συμβόλαιό σας.
 • Προσωπικοί τραυματισμοί και υλικές ζημιές — Αυτές οι καλύψεις βοηθούν να πληρώσετε τη νομική σας ευθύνη εάν βρεθείτε υπαίτιος για ένα ατύχημα.
 • Ιατρικές πληρωμές — Αυτή η κάλυψη βοηθά με τους ιατρικούς λογαριασμούς εάν τραυματιστείτε σε ατύχημα.
 • Δάνειο/μίσθωση — Εάν χρηματοδοτείτε το αυτοκίνητό σας και αυτό καταστραφεί σε ατύχημα ή χαθεί λόγω κλοπής, βοηθά στην κάλυψη της διαφοράς μεταξύ του τι χρωστάτε για το δάνειο ή τη μίσθωση και του τι πληρώνει η ασφάλειά σας.
 • Αντικατάσταση νέου οχήματος — Εάν αθροιστεί ένα νέο αυτοκίνητο, αυτό το κάλυμμα βοηθά στην αγορά ενός συγκρίσιμου αυτοκινήτου.
 • Μειωμένη έκπτωση — Αυτό μειώνει την ετήσια έκπτωση εάν αποφύγετε συνολικές αξιώσεις ή αξιώσεις σύγκρουσης.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου που προσφέρει η Foremost

Το Foremost παραθέτει μόνο μερικές εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων στον ιστότοπό του. Δεν υπάρχει προφανής αναφορά στον ιστότοπο ότι μπορούμε να βρούμε ορισμένες από τις εκπτώσεις που είναι βασικές μεταξύ των προσφορών των ανταγωνιστών, όπως εκπτώσεις εξοπλισμού ασφαλείας, εκπτώσεις καλών μαθητών ή εκπτώσεις αποφυγής ατυχημάτων.

Εδώ είναι οι εκπτώσεις που αναφέρονται στον ιστότοπο Foremost.

 • Έκπτωση χωρίς χαρτί — Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν επιλέξετε να λαμβάνετε λογαριασμούς και έγγραφα μέσω email.
 • Έκπτωση πολλών αυτοκινήτων — Το ασφάλιστρό σας μπορεί να είναι χαμηλότερο εάν αγοράσετε κάλυψη για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.
 • Έκπτωση πολλαπλών πολιτικών — Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αποταμίευση εάν αγοράσετε άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια, όπως ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού ή ασφάλιση ζωής, από εταιρείες του Ομίλου Farmers.

Οι διαθέσιμες εκπτώσεις μπορεί να εξαρτώνται από την τοποθεσία σας και την εταιρεία που αναλαμβάνει το συμβόλαιό σας. Θα χρειαστεί να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο για να λάβετε πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με πιθανές εκπτώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για το Foremost

Είναι η Foremost πραγματική ασφαλιστική εταιρεία;

Ναι, η Foremost είναι μια πραγματική ασφαλιστική εταιρεία και μέλος του ομίλου ασφαλιστών Farmers. Στην επιχείρηση από το 1952 και με άδεια σε όλες τις πολιτείες και την Ουάσιγκτον, DC

Είναι το Foremost καλό για οδηγούς υψηλού κινδύνου;

Το Foremost μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς υψηλού κινδύνου, επειδή συνεργάζεται με το Bristol West, το οποίο είναι πρόθυμο να ασφαλίσει τους οδηγούς με καρό ιστορικά οδήγησης. Το Bristol West προσφέρει πιστοποιήσεις SR-22 ή FR-44, επομένως μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς που χρειάζονται αυτήν την τεκμηρίωση επειδή έχουν καταδικαστεί για DUI, έχουν προκαλέσει ατύχημα ενώ δεν είναι ασφαλισμένοι ή έχουν διαπράξει σοβαρές παραβάσεις στον δρόμο.

Δεν είστε σίγουροι αν η ασφάλεια αυτοκινήτου Foremost είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • ρίζα: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να είναι ιδανική εάν είστε σίγουροι ότι οδηγείτε με ασφάλεια και θέλετε μια προσφορά με βάση την τηλεματική.
 • Allstate: Μπορείτε να προτιμήσετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία εάν θέλετε να κερδίσετε ανταμοιβές για ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Brodsky είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που καλύπτει προσωπικά οικονομικά και οικονομικά. Είναι κάτοχος πτυχίου στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Η Sarah γράφει για εταιρείες όπως η Hcareers, η Impactive και η K… Διαβάστε περισσότερα.