Νέα τέχνη τοίχου σε καμβά σε στυλ αγροικίας στο κατάστημα Twig and Tweets Etsy

Νέα τέχνη τοίχου σε καμβά σε στυλ αγροικίας στο κατάστημα Twig and Tweets Etsy

31 Μαΐου, 2023 0 By admin

Τον τελευταίο καιρό ασχολήθηκα με το σχεδιασμό νέων μοτίβων για διακοσμητικές μαξιλαροθήκες και θήκες τηλεφώνων. Επιπλέον, ξεκίνησα μια σειρά από τοιχογραφίες γραφών σε ένα καθαρό στυλ αγροικίας. Οι στίχοι της Βίβλου συνδυάζονται με ένα απλό σχέδιο ζωγραφισμένο στο χέρι σε έναν ουδέτερο κρεμ καμβά. Αν σας αρέσει να κρεμάτε εμπνευσμένα μηνύματα στον τοίχο σας, ίσως σας ενδιαφέρουν μερικοί από τους επιλεγμένους στίχους μου. Μου αρέσει να αναρτώ γραφές που χρησιμεύουν ως εξαιρετικές υπενθυμίσεις για μερικά από τα πιο σημαντικά μηνύματα. Η συλλογή μου ξεκινά με τέσσερα δημοφιλή εδάφια της Βίβλου και καλωσορίζω προτάσεις για χρήση άλλων γραφών.

My Etsy Shop, Κλαδί και tweets, είναι σχετικά καινούργιο, αλλά έχω μερικά αντικείμενα προς πώληση. Για παράδειγμα, οι πιο πρόσφατοι είναι αυτοί οι γραφικοί καμβάδες τοίχου. Έχω πολλά σχέδια για μαξιλαροθήκες, θήκες τηλεφώνων και μερικές εμπνευσμένες κούπες. Η έμπνευσή μου για τα σχέδιά μου προέρχεται από το οίκημα και διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται στη φύση. Δημιουργώ πολύχρωμα μοτίβα και σχέδια που ταιριάζουν καλά με μια ποικιλία σχεδίων για το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των country και των ρουστίκ στυλ.

Εδώ είναι η συλλογή της Βιβλικής μου Τέχνης με στίχους τοίχου που έχω μέχρι στιγμής.

Τέσσερα Σχέδια Τοιχογραφίας Γραφής

Anxiety Bible Verse Wall Art

άγχος γραφική τέχνη τοίχου

«Ρίξτε όλες τις φροντίδες σας πάνω του, γιατί εκείνος νοιάζεται για εσάς» 1 Πέτρου 5:7

Είναι πάντα παρήγορο να διαβάζεις μια γραφή για να μεταφέρεις την ανησυχία σου σε Αυτόν. Πολλοί από εμάς τείνουμε να καταναλώνουμε όλες τις ανησυχίες και τα άγχη της ζωής. Μπορεί εύκολα να καταλάβει το μυαλό μας, κάτι που δεν είναι υγιές για κανέναν. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε να φύγει και να εμπιστευθούμε τον Θεό. Είναι εκπληκτική η ψυχική ηρεμία που έρχεται με αυτό.

Καμβάς Fruts of the Spirit

καρπός του πνεύματος γραφική τέχνη τοίχο

Αγάπη, χαρά, ειρήνη, υπομονή, καλοσύνη, καλοσύνη, πίστη, πραότητα και αυτοκυριαρχία. Αυτοί οι καρποί του Πνεύματος βρίσκονται στους Γαλάτες 5:22-23. Η εμφάνιση των φρούτων είναι περισσότερο μια δοκιμασία χαρακτήρα. Δείχνω αυτά τα φρούτα; Αν όχι, ξέρω ότι πρέπει να κάνω λίγο αυτο-στοχασμό για να καταλάβω γιατί. Μπορεί να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στον εαυτό μου παρά στον Θεό.

Εκτύπωση σε καμβά τοίχου με στίχους της Αγίας Γραφής

αγάπη τέχνη τοίχου σε καμβά στίχους της Βίβλου

«Αγάπα τον Κύριο τον Θεό σου με όλη σου την καρδιά, με όλη σου την ψυχή και με όλη τη δύναμή σου.» – Μάρκος 12:30

Όταν πρόκειται για αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι η αγάπη του Θεού. Από τη στιγμή που του ρίξεις την καρδιά σου, όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους. Γι’ αυτό είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη εντολή. Όταν είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον Θεό, ο τρόπος που ζούμε θα ακολουθεί το θέλημά του.

Trust Scripture Wall Art

εμπιστευτείτε την τέχνη του τοίχου με στίχους της Βίβλου

«Εμπιστεύσου στον Κύριο με όλη σου την καρδιά και μη στηρίζεσαι στη δική σου κατανόηση. σε όλους σου τους τρόπους να Τον αναγνωρίσεις, και Αυτός θα κατευθύνει τα μονοπάτια σου». – Παροιμίες 3:5-6

Όταν δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει στη ζωή μας ή γιατί αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που έχουμε, πρέπει να εμπιστευόμαστε τον Θεό. Έχει ένα σχέδιο και θέλει τελικά να το αναζητήσουμε και να βασιστούμε σε αυτό. Ίσως χρησιμοποιεί αυτό που περνάμε για να μας διαμορφώσει σε αυτό που θέλει για εμάς. Όταν σταματάμε να προσπαθούμε να προσεγγίσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς, είναι πολύ ελεύθερο να δούμε πού μας οδηγεί ο Θεός.