Πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού: Τι πρέπει να γνωρίζετε

13 Ιουλίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Intuit Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ο συνδυασμός της ασφάλισης του σπιτιού και του αυτοκινήτου σας είναι ένας συνηθισμένος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ασφάλιστρο σας.

Τα ασφαλιστικά πακέτα μπορούν να είναι ένας καλός τρόπος για να μειώσετε το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας και να απλοποιήσετε το ασφαλιστικό σας οικοσύστημα σε μία εταιρεία και λογαριασμό. Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια έκπτωση πολλαπλών πολιτικών μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση, αλλά δεν θα πρέπει να βασίζετε ολόκληρη την απόφασή σας στο αν μια εταιρεία προσφέρει ή όχι αυτήν την έκπτωση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πότε έχει νόημα η ομαδοποίηση της ασφάλισής σας και ποιες εταιρείες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου.Πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ψωνίζετε για ασφάλιση. Εκτός από τη διασφάλιση ότι επιλέγετε το σωστό ποσό και τύπο κάλυψης για τις ανάγκες σας, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι κάνετε μια επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου για πράγματα όπως η πληρωμή του λογαριασμού σας εκ των προτέρων, η ύπαρξη ορισμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας, η ασφάλεια του οδηγού ή η συμμετοχή σε συγκεκριμένες ομάδες συνεργατών. Ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ασφάλιστρο σας είναι να συνδυάζετε πολλαπλά συμβόλαια, όπως ασφάλιση αυτοκινήτου και σπιτιού, με την ίδια ασφαλιστική εταιρεία.

Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα εκπτώσεων για να παρακινήσουν τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν περισσότερα από τα ασφαλιστικά προϊόντα τους — και αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς ασφάλισής σας.

Ποιες εταιρείες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και κατοικίας;

Οι εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων είναι μια από τις πιο κοινές εκπτωτικές επιλογές που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες. Εδώ είναι μερικές ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν αυτού του είδους την εξοικονόμηση.

Προοδευτικός

Η Progressive προσφέρει πολλές επιλογές έκπτωσης για πολλαπλές πολιτικές, όπως μια έκπτωση για τον συνδυασμό του συμβολαίου αυτοκινήτου με το σπίτι, το διαμέρισμα, τους ενοικιαστές, το RV, το σκάφος ή τη μοτοσικλέτα σας. Μπορείτε να λάβετε πολλαπλή έκπτωση συμβολαίου για ομαδοποίηση δύο ή περισσότερων προοδευτικών ασφαλιστικών προϊόντων.

Η Progressive Auto Insurance είναι διαθέσιμη και στις 50 πολιτείες και η γκάμα προϊόντων που προσφέρει είναι εκτεταμένη – αν και μπορεί να μην είναι όλα τα προϊόντα της διαθέσιμα σε κάθε πολιτεία. Οι καλύψεις περιλαμβάνουν τυπική ασφάλιση αυτοκινήτων και ιδιοκτητών σπιτιού και πολιτικές για πιο μοναδικά αντικείμενα, όπως Segways, σκάφη, κοσμήματα και ειδικές εκδηλώσεις.

Η Progressive προσφέρει επίσης πολλούς άλλους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στο premium σας, αλλά η μέση εξοικονόμηση πόρων για πελάτες με έκπτωση πολλαπλών πολιτικών μπορεί να είναι λίγο χαμηλή, μόλις 4%.

Geico

Η Geico προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας έκπτωσης πολλαπλών πολιτικών. Οι πελάτες μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για έκπτωση πολλαπλών πολιτικών όταν συνδυάζουν πολιτικές για πολλά οχήματα (όπως αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, διαμέρισμα και αυτοκινούμενο) ή μια πολιτική οχημάτων με πολιτική ιδιοκτητών ή ενοικιαστών.

Η Geico λέει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% με έκπτωση πολλών οχημάτων, ενώ το ποσό της εξοικονόμησης ποικίλλει για μια έκπτωση πολλαπλών πολιτικών. Άλλες διαθέσιμες εκπτώσεις περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε εξοπλισμό οχημάτων, εκπτώσεις στην εκπαίδευση οδηγών και εκπτώσεις για την απόκτηση ασφαλών οδηγικών συνηθειών.

Δυστυχώς, ορισμένες εκπτώσεις και επιλογές κάλυψης δεν είναι διαθέσιμες σε κάθε πολιτεία, επομένως θα χρειαστεί να κάνετε τη δική σας έρευνα για να δείτε εάν η Geico είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Allstate

Η Allstate λέει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% στο συμβόλαιό τους ομαδοποιώντας τα συμβόλαια ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου. Άλλα κοινά πακέτα περιλαμβάνουν συνδυασμούς ασφάλισης αυτοκινήτου, ασφάλισης μοτοσικλετών, ασφάλισης διαμερισμάτων και ασφάλισης ενοικιαστών.

Ως πελάτης του Allstate, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της εταιρείας ή την ισχυρή εφαρμογή για κινητά για να διαχειριστείτε τις πολιτικές σας, να υποβάλετε αξίωση, να πληρώσετε τον λογαριασμό σας και πολλά άλλα, κάτι που μπορεί να είναι ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο όταν έχετε ομαδοποιήσει πολλές πολιτικές σε έναν λογαριασμό.

ΗΠΑ

Η USAA προσφέρει χρηματοοικονομικά προϊόντα ειδικά για μέλη του στρατού των ΗΠΑ, τους συζύγους τους και τα παιδιά των μελών της USAA. Η USAA λέει ότι τα μέλη μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 10% όταν συνδυάζουν τα συμβόλαια ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου.

Διατίθενται επίσης εκπτώσεις για ομαδοποίηση πολλαπλών οχημάτων. Η USAA προσφέρει πολλές πολιτικές, υπηρεσίες και προνόμια ειδικά για τα στρατιωτικά μέλη και τις οικογένειές τους, αλλά δεν είναι διαθέσιμη σε όλους.

Πρέπει να συνδυάσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας;

Οι ασφαλιστικές σας ανάγκες είναι μοναδικές, επομένως δεν υπάρχει μια λύση που να ταιριάζει σε όλους όταν αγοράζετε ασφαλιστήρια συμβόλαια ή εταιρείες. Ενώ η εξοικονόμηση χρημάτων στην ασφάλισή σας είναι σημαντική, οι εκπτώσεις σε πακέτο θα πρέπει να αποτελούν μόνο ένα κομμάτι του παζλ για την εύρεση της σωστής ασφάλισης για εσάς.

Λόγοι για συνδυασμό ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού

  • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο premium σας.
  • Απλοποιήστε τη ζωή σας με τη διαχείριση πολλαπλών πολιτικών με τον ίδιο αντιπρόσωπο ή εταιρεία. Η ύπαρξη μόνο μιας σύνδεσης για πολλές πολιτικές μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και γραφειοκρατία. Επίσης, η συνεργασία με τον ίδιο αντιπρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε καλά τα προϊόντα υψηλής αξίας σας.

Λόγοι για να μην συνδυάσετε ασφάλιση αυτοκινήτου και σπιτιού

  • Μπορεί να βρείτε καλύτερη κάλυψη αλλού. Εάν έχετε συγκεκριμένες ασφαλιστικές ανάγκες, όπως εάν οι ασφαλιστικές εταιρείες σας θεωρούν οδηγό υψηλού κινδύνου ή χρειάζεστε κάλυψη για ένα κλασικό αυτοκίνητο ή ένα όχημα με προσαρμοσμένα ανταλλακτικά, η καλύτερη εταιρεία για εσάς μπορεί να είναι αυτή που δεν προσφέρει ένα ισχυρό πακέτο έκπτωση.
  • Μπορείτε να βρείτε φθηνότερη ασφάλιση ακόμα και χωρίς έκπτωση. Η ασφαλιστική σας εταιρεία μπορεί να μην προσφέρει μεγάλη έκπτωση για ομαδοποίηση, αλλά μπορεί να προσφέρει άλλες εκπτώσεις, όπως ασφαλή οδήγηση ή ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα βασισμένο στη χρήση που μπορεί να σας εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού

Είναι φθηνότερο να συνδυάσετε αυτοκίνητο και σπίτι;

Το κόστος ασφάλισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και η κατάσταση του καθενός είναι διαφορετική. Αν και ορισμένοι ασφαλιστές ισχυρίζονται ότι θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε 20% έως 25% στο συμβόλαιό σας όταν συνδυάζετε κάλυψη σπιτιού και αυτοκινήτου, είναι λογικό να συγκρίνετε τις ασφαλιστικές τιμές και τις διαθέσιμες εκπτώσεις για να βρείτε το χαμηλότερο συνολικό επιτόκιο.

Πώς λέγεται όταν κάνετε ασφάλιση πακέτου;

Η ασφάλιση πακέτου αναφέρεται συχνά ως έκπτωση πολλαπλών συμβολαίων. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν επίσης εκπτώσεις για την ασφάλιση περισσότερων του ενός οχημάτων, που ονομάζονται έκπτωση πολλών αυτοκινήτων ή πολλών οχημάτων.

Ποια είδη ασφάλισης μπορούν να ομαδοποιηθούν;

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν πακέτα ασφάλισης σπιτιού και αυτοκινήτου, ενώ ορισμένες προσφέρουν ακόμη και πακέτα για διάφορα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, τροχόσπιτων και σκαφών.


Ποιο είναι το επόμενο?

Οι αγορές για ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να αισθάνονται συντριπτικές. Αρχικά, αφιερώστε χρόνο για να προσδιορίσετε τον τύπο και το μέγεθος της κάλυψης που χρειάζεστε. Κατά τη σύγκριση των ασφαλιστικών εισφορών, φροντίστε να ερευνήσετε τυχόν εκπτώσεις για τις οποίες μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.