Πώς να μάθετε πότε είναι ώρα να αλλάξετε τουαλέτα

Πώς να μάθετε πότε είναι ώρα να αλλάξετε τουαλέτα

29 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Η αλλαγή μιας τουαλέτας μπορεί μερικές φορές να φαίνεται υπερβολική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Το να γνωρίζετε πότε πρέπει να το αντικαταστήσετε είναι κρίσιμο για να διατηρήσετε τα πράγματα χωρίς επιπλοκές. Μερικές φορές μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη τη λεκάνη της τουαλέτας μας μέχρι να πάει κάτι στραβά. Σε αυτό το σημείο έχετε πρόβλημα, ειδικά αν έχετε μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι.

Αλλαγή τουαλέτας

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε τουαλέτα

Όταν πρόκειται για τη βελτίωση του σπιτιού, συχνά ξεχνάμε την ακεραιότητα των λεκάνων της τουαλέτας μας. Συχνά τα μπολ μας γερνούν και φθείρονται, κάτι που μπορεί να μας κοστίσει επιπλέον χρήματα στους λογαριασμούς νερού. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αξιολογηθεί η συνολική αξιοπιστία τους για να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν σωστά.

Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ξεφλούδισμα, το ξέπλυμα, τις ακριβές επισκευές, τις ρωγμές ή τα αντιαισθητικά κοιτάσματα ορυκτών, μπορεί να είναι καιρός για μια πλήρη αντικατάσταση της τουαλέτας.

Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις επιπλέον λόγους για τους οποίους ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τις τουαλέτες σας!

Αλλαγή τουαλέτας

1 – Η τουαλέτα έχει ραγίσει ή έχει διαρροή

Εάν βρείτε ρωγμές στην τουαλέτα σας, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε να αγοράσετε μια καινούργια. Ωστόσο, εάν η ζημιά είναι γύρω από την κορυφή της στέρνας, αυτό δεν είναι άμεσο πρόβλημα.

Οι ρωγμές κάτω από τη γραμμή νερού στο καζανάκι ή στη λεκάνη της τουαλέτας σημαίνουν ότι η τουαλέτα είναι πιθανό να αρχίσει να έχει διαρροή. Είναι αδύνατο να επισκευαστεί αυτό το είδος ζημιάς. το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε ολόκληρη τη λεκάνη της τουαλέτας.

Οι ρωγμές στα καθίσματα της τουαλέτας μπορεί να είναι επικίνδυνες όχι μόνο επειδή μπορούν να προκαλέσουν διαρροές, αλλά και επειδή μπορεί να τραυματίσουν κάποιον που χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Επιπλέον, φαίνονται πραγματικά άσχημα και μπορούν να επηρεάσουν τη συνολική εμφάνιση του μπάνιου μας. Εάν πιστεύετε ότι συμβαίνει αυτό, η αντικατάσταση της τουαλέτας μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

2 – Αναποτελεσματική τουαλέτα

Με την ανάγκη να εξοικονομήσετε νερό όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει πιθανώς να το αντικαταστήσετε εάν έχετε μια παλιά και αναποτελεσματική τουαλέτα. Όχι μόνο θα καταναλώσει περισσότερο νερό από τις σημερινές επιλογές χαμηλής ροής, αλλά θα αυξήσει επίσης το κόστος του λογαριασμού νερού σας.

Οι μηχανισμοί σε μια παλαιότερη τουαλέτα θα αρχίσουν επίσης να φθείρονται. Σε αυτό το σημείο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τουαλέτα τρέχει νερό στο πίσω μέρος του μπολ, ακόμη και μετά το ξέπλυμα. Επιπλέον, μπορεί να είναι α καλή ώρα για αλλαγή τουαλέτας.

Να θυμάστε ότι κάθε φορά που ξεπλένετε το μπολ σας, χρησιμοποιεί περίπου τρία έως πέντε γαλόνια νερού. Εάν είναι αναποτελεσματικό, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον λογαριασμό του νερού σας εάν έχετε μεγάλη οικογένεια. Γι’ αυτό η αλλαγή της τουαλέτας σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τους λογαριασμούς νερού και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με την πάροδο του χρόνου.

3 – Οι συνεχείς επισκευές υποδεικνύουν την κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα

Εάν βρίσκεστε να επισκευάζετε ή να αντικαθιστάτε συνεχώς εξαρτήματα στην τουαλέτα σας, μπορεί να είναι καιρός να δαγκώσετε τη σφαίρα και να αγοράσετε μια καινούργια. Αντίθετα, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε ένα φιλικό προς το περιβάλλον μπολ. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα και να βοηθήσει το περιβάλλον.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η τουαλέτα φράζει τακτικά. Ενώ ένα πρόβλημα υδραυλικών εγκαταστάσεων θα μπορούσε να το προκαλέσει, είναι πιθανό η τουαλέτα να μην ξεπλένεται πλέον αποτελεσματικά. Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί με μια παλιά τουαλέτα, αλλά μια καινούργια κόστος τουαλέτας λιγότερο από επαναλαμβανόμενες κλήσεις σε υδραυλικό.

4 – Η αναβάθμιση του μπάνιου πρέπει να περιλαμβάνει αντικατάσταση τουαλέτας

Όταν ανακαινίζετε το μπάνιο σας, η αντικατάσταση της τουαλέτας είναι πάντα μια καλή ιδέα. Θα βοηθήσει επίσης στη συνολική εμφάνιση και λειτουργικότητα του χώρου σας. Θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε μια πιο πράσινη επιλογή για να μειώσετε την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που ανοίγετε το νερό, κάνετε οικονομία στον λογαριασμό του νερού σας.

Οι περισσότερες τουαλέτες με κουμπιά διαθέτουν επιλογή διπλής έκπλυσης, μία με χαμηλό όγκο για υγρά απόβλητα και μία με πλήρη όγκο για στερεά απόβλητα. Αυτές οι τουαλέτες διπλής έκπλυσης χρησιμοποιούν 20% λιγότερο νερό από μια παραδοσιακή τουαλέτα.

Επιπλέον, μια ραγισμένη τουαλέτα ή διαρροή που είναι αναποτελεσματική ή χρειάζεται συνεχώς επισκευή είναι ένας καλός λόγος για να αντικαταστήσετε την τουαλέτα σας. Και, φυσικά, η ανακαίνιση του μπάνιου είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να αγοράσετε μια νέα οικολογική τουαλέτα.

Καθαρή λεκάνη τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται αν έχουν μια καθαρή λεκάνη τουαλέτας και πώς σχετίζεται άμεσα με τη γενική τους υγεία, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη. Μια βρώμικη τουαλέτα μπορεί να αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μικρόβια που μπορούν να εξαπλωθούν σε άλλες επιφάνειες και ανθρώπους.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️