Συμβουλές για τους πρώτους χρονομετρητές για να αναγνωρίσετε την ποιοτική κάνναβη

Συμβουλές για τους πρώτους χρονομετρητές για να αναγνωρίσετε την ποιοτική κάνναβη

25 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Εάν είστε νέος στον κόσμο της κάνναβης, το να γνωρίζετε πώς να ξεχωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κάνναβης καλής ποιότητας και κάνναβης κακής ποιότητας μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Εξάλλου, δεν θα θέλατε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε μπουμπούκια χαμηλής ποιότητας που δεν θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αλλά πώς μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ της κάνναβης στο επάνω ράφι και στο κάτω ράφι; Ποια είναι τα σημάδια της υψηλής ποιότητας και χαμηλής ποιότητας μαριχουάνας;

κάνναβης

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάνναβη

Αυτός ο σύντομος οδηγός θα παρέχει συμβουλές για αρχάριους για το πώς να αναγνωρίζουν την ποιοτική κάνναβη με βάση τέσσερα κύρια κριτήρια: τριχώματα, οσμή, εμφάνιση και αίσθηση. Θα μοιραστούμε επίσης μερικές πρόσθετες πληροφορίες και οδηγίες βήμα προς βήμα για την επιλογή της καλύτερης ποικιλίας για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θελήσετε να κάνετε την έρευνά σας πριν αποφασίσετε για την κάνναβη, και δικαίως. Παρακάτω θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το πώς να αναγνωρίσετε τι πρέπει να αναζητήσετε, ειδικά για αρχάριους.

κάνναβης

1. Τριχώματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε τα τριχώματα στην επιφάνεια της μαριχουάνας. Τα τριχώματα είναι μικρές κρυσταλλικές δομές που παράγουν και αποθηκεύουν τα κανναβινοειδή (όπως η THC και η CBD) και τα τερπένια (όπως το λιμονένιο και το μυρσένιο) που δίνουν στην κάνναβη τα αποτελέσματα και τα αρώματα της.

Επίσης, όσο περισσότερα τριχώματα μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι ή με μεγεθυντικό φακό, τόσο πιο ισχυρό και αρωματικό είναι το στέλεχος.

Η καλή κάνναβη έχει παγωμένη εμφάνιση λόγω της αφθονίας των τριχωμάτων. Λάμπει κάτω από το φως σαν ζάχαρη ή διαμάντια. Τα τριχώματα μπορεί επίσης να έχουν διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το στάδιο ωριμότητας: διαφανές (ανώριμο), γαλακτώδες (αιχμή) ή κεχριμπαρένιο (υπερώριμο).

Αν η κάνναβη είναι κακή, φαίνεται θαμπή λόγω έλλειψης τριχωμάτων, με αποτέλεσμα να φαίνεται επίπεδη και άψυχη στο φως. Τα τριχώματα μπορεί επίσης να καταστραφούν ή να λείπουν λόγω κακού χειρισμού ή αποθήκευσης.

Αν ψάχνετε για προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να τα βρείτε και να τα επαληθεύσετε, κατευθυνθείτε στο Earthy Select Premium Online κατάστημα κάνναβης για να πάρεις το μπουμπούκι σου και τα πάντα. Ορισμένοι ειδικοί θα κάνουν όλο τον ποιοτικό έλεγχο για εσάς.

Επιπλέον, προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από λουλούδια μέχρι διατροφικά προϊόντα και συμπυκνώματα, όλα προερχόμενα από αξιόπιστους καλλιεργητές και παραγωγούς. Μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στο blog και τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Μύρισε

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν επιθεωρείτε μια παρτίδα κάνναβης είναι να τη μυρίσετε. Η καλή μαριχουάνα έχει πάντα έντονο και ευχάριστο άρωμα, δείχνοντας τη φρεσκάδα και τη δύναμή της. Η κάνναβη υψηλής ποιότητας μπορεί να μυρίζει σαν βότανα, μήλα, πεύκα, εσπεριδοειδή, δαμάσκηνα ή άλλα διακριτικά γήινα αρώματα ανάλογα με το στέλεχος. Όσο πιο έντονη και πιο περίπλοκη είναι η μυρωδιά, τόσο πιο πιθανό είναι η κάνναβη να είναι υψηλής ποιότητας.

Η κακής ποιότητας κάνναβη, από την άλλη πλευρά, έχει μια αδύναμη ή δυσάρεστη μυρωδιά που μπορεί να υποδηλώνει κακές συνθήκες καλλιέργειας, ακατάλληλη σκλήρυνση, μούχλα ή μόλυνση. Η κακή μαριχουάνα μπορεί να μυρίζει σαν σανό, γρασίδι, βρωμιά ή χημικές ουσίες. Αν μυρίζει μούχλα, ξινό ή σάπιο, μπορεί να υπάρχει μούχλα ή ωίδιο. Φυσικά, θα πρέπει να το αποφύγετε με κάθε κόστος.

3. Κοίτα

Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στα σπυράκια. Η καλή μαριχουάνα έχει μια ζωντανή και ελκυστική εμφάνιση που αντανακλά την υγεία και τη ζωτικότητά της. Συνήθως, αυτό είναι συνήθως πράσινου χρώματος, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από ανοιχτό έως σκούρο. Και ανάλογα με τη γενετική και το αναπτυσσόμενο περιβάλλον τους, ορισμένα στελέχη μπορεί επίσης να έχουν νότες μοβ, μπλε, κόκκινου ή πορτοκαλί. Μπορούν επίσης να έχουν πολλές πορτοκαλί τρίχες (ονομάζονται επίσης ύπεροι) που δείχνουν την ωρίμανση και την ετοιμότητά τους για συγκομιδή.

Η κακή κάνναβη έχει συνήθως μια θαμπή και μη ελκυστική εμφάνιση, που αντικατοπτρίζει την κακή ποιότητα και τη φθορά της. Έχει συνήθως καφέ ή κίτρινο χρώμα, με λίγες ή καθόλου πορτοκαλί τρίχες. Επιπλέον, η κακή κάνναβη μπορεί επίσης να έχει σπόρους ή μίσχους ανακατεμένους με τα μπουμπούκια, μειώνοντας την ισχύ και τη γεύση της.

4. Η αίσθηση της κάνναβης

Το τέταρτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγγίξετε και να πιέσετε τα σπυράκια απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Η καλή κάνναβη έχει μια κολλώδη και ελαφρώς πορώδη υφή που υποδηλώνει το επίπεδο υγρασίας και την πυκνότητα τριχώματος.

Θα πρέπει επίσης να αισθάνεται ελαφρώς υγρό, αλλά όχι υγρό ή μουσκεμένο. Θα πρέπει επίσης να έχει κάποια αντίσταση όταν το πιέζετε, αλλά να μην θρυμματίζεται ή να γκρεμίζεται.

Από την άλλη πλευρά, η κακή κάνναβη έχει ξηρή και εύθραυστη υφή που δείχνει την ηλικία και την έκθεσή της στον αέρα και το φως. Αισθάνεται πολύ ξηρό ή πολύ υγρό στην αφή. Είτε θρυμματίζεται σε σκόνη είτε συσσωματώνεται όταν το πιέζετε.

κάνναβης

Πρόσθετες συμβουλές για την αναγνώριση της ποιοτικής κάνναβης

Μερικοί άλλοι παράγοντες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιοτική κάνναβη εκτός από αυτούς που αναφέρθηκαν. Είναι οι εξής:

Δεδομένα δοκιμής

Εάν είναι διαθέσιμα, αναζητήστε δεδομένα δοκιμών από ένα αξιόπιστο εργαστήριο που δείχνει τα προφίλ κανναβινοειδών και τερπενίων του στελέχους που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το στέλεχος που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμητές επιδράσεις και προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα χαλαρωτικό και ηρεμιστικό στέλεχος, ίσως θέλετε να επιλέξετε ένα με υψηλά επίπεδα THC και μυρσένιο. Αναζητάτε ένα διεγερτικό και τονωτικό πνεύμα; Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα με υψηλά επίπεδα CBD και λεμόνι.

Κριτικές

Δείτε κριτικές χρηστών που γράφτηκαν από άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει το στέλεχος που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, θα σας δώσει μια ιδέα για τα αποτελέσματα, τη γεύση και την ποιότητα που μπορείτε να περιμένετε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από τους φίλους, τους φίλους ή τις διαδικτυακές σας κοινότητες.

Τιμή

Γενικά, όταν πρόκειται για κάνναβη, παίρνεις αυτό που πληρώνεις. Η κάνναβη υψηλότερης ποιότητας είναι συνήθως πιο ακριβή από την κάνναβη χαμηλότερης ποιότητας. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές τιμές στα κορυφαία στελέχη ραφιών ή να βρείτε κρυμμένους πολύτιμους λίθους στα κάτω ράφια. Η καλύτερη προσέγγιση στη μάθηση είναι να πειραματιστείτε με διάφορα στελέχη για να τα συγκρίνετε μόνοι σας.

Παραδείγματα καλής ποιότητας κάνναβης

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα ποιοτικής κάνναβης:

  • Μπλε Όνειρο: Ένα ισορροπημένο, δυναμωτικό, καταπραϋντικό χαρακτηρίζει αυτό το υβριδικό στέλεχος που κυριαρχεί στο sativa που διαθέτει επίσης ένα ευχάριστο άρωμα μούρων.
  • OG Kush: Ισχυρό ευφορικό και κατευναστικό αποτέλεσμα από ένα υβριδικό στέλεχος που κυριαρχεί στις indica με άρωμα πεύκου και γης.
  • Sour Diesel: Ένα υβρίδιο που κυριαρχεί στις indica με γήινο άρωμα πεύκου και έντονη ευφορική ατμόσφαιρα.
  • Girl Scout Cookies: Ένα κυρίαρχο υβριδικό στέλεχος με έντονο, ευχάριστο και καταπραϋντικό άρωμα και γλυκό και πικάντικο άρωμα.
  • Pineapple Express: Ένα αναζωογονητικό και καταπραϋντικό υψηλής διάρκειας χαρακτηρίζει αυτό το κυρίαρχο υβρίδιο sativa που έχει επίσης ένα τροπικό και φρουτώδες άρωμα.

Τελικές σκέψεις

Εάν είστε νέος, ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές για πρώτη φορά για τον εντοπισμό ποιοτικής κάνναβης να σας βοήθησαν να μάθετε πώς να την αναγνωρίζετε με βάση την εμφάνιση, τη μυρωδιά, την αίσθηση και τη δομή τους. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η κάνναβη υψηλής ποιότητας θα έχει πάντα ένα δυνατό και ευχάριστο άρωμα, ένα λαμπερό και ποικίλο χρώμα, μια κολλώδη και σπογγώδη υφή και μια πυκνή και καλοσχηματισμένη δομή. Θα έχει επίσης υψηλή συγκέντρωση τριχωμάτων, ελάχιστους σπόρους και μίσχους, πορτοκαλί τρίχες και χωρίς μούχλα, ωίδιο, φυτοφάρμακα ή άλλους ρύπους.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️