6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με καθαρά μπάνια

6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με καθαρά μπάνια

9 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Όταν πρόκειται για καθαρά μπάνια, παλεύουμε πάντα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να τα διατηρήσουμε χωρίς μικρόβια και τακτοποιημένα. Δεν με πειράζει να καθαρίζω γενικά, αλλά το μπάνιο φαίνεται πάντα να είναι το πιο δύσκολο να διατηρηθεί απολυμαντικό και καθαρό. Μέχρι τώρα! Τελικά κατάλαβα πώς να διατηρώ το μπάνιο μου καθαρό κάθε μέρα και να διασφαλίζω ότι θα παραμείνουν έτσι. Εξάλλου, θέλουμε τα μπάνια μας να φαίνονται όμορφα και να παραμένουν καθαρά.

Αν θέλετε να μάθετε πώς τα άτομα με καθαρά μπάνια τα διατηρούν καθαρά, συνεχίστε να διαβάζετε.

Καθαρά μπάνια

Καθαρά μπάνια – δεν χρειάζεται να ιδρώνετε

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ας το παραδεχτούμε. Το να κρατάμε το σπίτι μας καθαρό δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία καθαρισμού για να πλοηγηθείτε σε ένα εύκολο πρόγραμμα καθαρισμού. Το να διατηρούμε τα μπάνια μας καθαρά είναι ένας από τους πιο ενοχλητικούς χώρους για να καθαρίσουμε τα σπίτια μας. Με καθημερινά ντους και συνεχή συντήρηση, τα μπάνια μας γίνονται ένα χάος από τρίχες, μικρόβια και βρωμιά τόσο γρήγορα.

Επίσης, εάν έχετε περισσότερα από ένα μπάνια στο σπίτι σας, η εργασία μπορεί γρήγορα να γίνει σχεδόν αδύνατο να παραμείνει καθαρό. Στο παρελθόν χρειαζόμουν σχεδόν μια ώρα για να τα καθαρίσω, αλλά τώρα ανακάλυψα έξι εύκολα βήματα για να διασφαλίσω ότι τα καθαρά μπάνια μου θα παραμείνουν έτσι.

Παρακάτω θα βρείτε έξι εύκολα πράγματα που κάνω και πολλά άλλα για να διατηρήσω τα καθαρά μπάνια καθαρά και χωρίς μικρόβια. Και πώς δεν θα χρειαστεί να ιδρώσεις για να τα διατηρήσεις έτσι.

Καθαρά μπάνια

1 – Κρατήστε τα είδη καθαρισμού κοντά – κατά προτίμηση στο μπάνιο

Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη βοήθεια, πιστέψτε με, είναι. Η διατήρηση των προϊόντων καθαρισμού κοντά με βοήθησε να διατηρήσω τα μπάνια στο σπίτι μου καθαρά. Επίσης, αντί να τρέχω στο σπίτι να τα βρω, τα κρατάω σε ένα ντουλάπι πάνω από την τουαλέτα μου. αυτή η συμβουλή είναι σωτήρια.

Διατηρώ επίσης όλα όσα χρειάζομαι για να κάνω τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ Καθαριστικό γενικής χρήσης Fantastik για τον καθαρισμό μπολ, μπανιέρας, τουαλέτας, Αντιβακτηριδιακό Miltisurface Windex για καθρέφτες, πόμολα, χερούλια κ.λπ., και μερικές φορές για γρήγορο καθάρισμα λεκάνης τουαλέτας. χρησιμοποιώ και εγώ Μαντηλάκια απολύμανσης με Lysol για γρήγορο σκούπισμα μεταξύ των καθαρισμών. Συνήθως τα χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και είναι σωτήρια για καθαρισμό χωρίς μικρόβια. Διατηρώ επίσης το αγαπημένο μου καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας, Καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας Lysol Lime & Rustκαι μια βούρτσα ακριβώς πίσω από το μπολ, ώστε να είναι πάντα κοντά σας.

Επιπλέον, μόλις έχετε όλα όσα χρειάζεστε κοντά, θα διαπιστώσετε ότι σας παρακινεί να διατηρήσετε τα πράγματα καθαρά και να παραμείνετε έτσι. Εάν δεν έχετε ντουλάπι στο μπάνιο σας, προτείνω να αγοράσετε ένα. Μπορείς αγοράστε αυτό για τον τοίχο σας ή α όρθιο ντουλάπι μπάνιου. Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό, προσθέστε ένα λεπτό καρότσι για αποθήκευση για την αποθήκευση προϊόντων καθαρισμού. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας εφευρετικότητα για να βρείτε ένα μέρος για να κάνουν τον καθαρισμό ευκολότερο και γρηγορότερο.

2 – Σκουπίζετε τακτικά τους καθρέφτες

Είτε έχετε έναν καθρέφτη είτε περισσότερους, σκουπίζοντάς τους θα διατηρήσετε το μπάνιο σας σε πολύ καλύτερη φόρμα εάν τους καθαρίζετε τακτικά. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά και θα τα διατηρήσει πεντακάθαρα. Τίποτα δεν είναι πιο άσχημο από τα πιτσιλίσματα με οδοντόκρεμα ή προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να τα καθαρίσετε θα σας παρακινήσουν να διατηρήσετε τα μπάνια σας καθαρά.

3 – Καθαρίστε το ντους ενώ βρίσκεστε σε αυτό

Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορα τα ντους μας μπορούν να λερωθούν και να καθαριστούν δύσκολα. Λοιπόν, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα! Όσο είστε στο ντους, καθαρίστε το! Είναι βολικό να έχουμε ένα αφαιρούμενος σωλήνας κεφαλής ντους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πλύνετε γρήγορα τη μπανιέρα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό κάθε μέρα, αλλά μπορείτε. Καθαρίζω το δικό μου κάθε δεύτερη μέρα και βρίσκω ότι λειτουργεί τέλεια.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με σκληρές χημικές ουσίες, δοκιμάστε το Καθαριστικό γενικής χρήσης έβδομης γενιάς. Δεν περιέχει διαβρωτικά χημικά, διαλύτες με βάση το πετρέλαιο, αιθέρες γλυκόλης, φωσφορικά άλατα, οξέα, καυστικά, βαφές ή αρώματα. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε το μπάνιο και τη μπανιέρα σας αστραφτερά καθαρά με λίγα μόνο λεπτά κάθε λίγες μέρες.

4 – Καθαρίστε την ακαταστασία – Απαραίτητο για καθαρά μπάνια

Ακόμα κι αν το μπάνιο σας φαίνεται και είναι καθαρό, η ακαταστασία θα πει μια διαφορετική ιστορία. Με όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος και μακιγιάζ διάσπαρτα, το μπάνιο μας μπορεί γρήγορα να γίνει ακατάστατο και να φαίνεται ακατάστατο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν, τοποθετήστε το πίσω μόλις τελειώσετε. Και φρόντισε να έχεις μια θέση για όλα και όλα να είναι στη θέση τους.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφα αντικείμενα αποθήκευσης όπως διακοσμητικά καλάθια, ντουλάπια και αποθηκευτικός χώρος κάτω από το νεροχύτη για να διατηρείτε τα πράγματά σας όμορφα και τακτοποιημένα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας κάνει το ίδιο. Ενθαρρύνετέ τα επίσης να αφήσουν τα πράγματα μακριά. Ίσως μπορείτε να αυξήσετε το επίδομά τους κατά μερικά δολάρια για να διατηρείτε το μπάνιο τακτοποιημένο. Ή αφήστε τους να παίξουν παιχνίδια ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εικόνα: Κάδοι αποθήκευσης DECOMOMO | Πληρωμένα καλάθια αποθήκευσης

5 – Καθαρίζετε τα πατώματα κάθε δεύτερη μέρα

Τα δάπεδα του μπάνιου μας μπορούν γρήγορα να γίνουν ένα από τα πιο βρώμικα μέρη για καθάρισμα. Όλη η τρίχα και η βρωμιά που συσσωρεύονται μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται τραχύ και να καταστρέφεται. Χρησιμοποιώ την ηλεκτρική σκούπα μου για να μαζεύω γρήγορα όλα τα σκουπίδια σε καθημερινή βάση. Διατηρεί το πάτωμά μου ωραίο και καθαρό. Αυτό το ακολουθώ με κάποιους Μαντηλάκια απολύμανσης με Lysol και μαζέψτε αμέσως τυχόν διαρροές ή βρωμιές από τη λεκάνη της τουαλέτας με ευκολία.

Διατηρώντας τα δάπεδα του μπάνιου σας καθαρά θα διατηρήσετε τον χώρο σας αστραφτερό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Και θα διαπιστώσετε ότι το μπάνιο σας μυρίζει πιο καθαρά.

6 – Καθαρισμός σημείου – τα καθαρά μπάνια τα λατρεύουν

Θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσω το μπάνιο μου απαλλαγμένο από μικρόβια είναι ο συχνός καθαρισμός των σημείων. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Όπου βλέπω να δημιουργείται χάος, το καθαρίζω αμέσως. Εάν το κάθισμα της τουαλέτας έχει λεκέδες, τους σκουπίζω. Ή αν υπάρχουν λεκέδες νερού στην τουαλέτα, τους σκουπίζω αμέσως.

Εάν βιάζεστε, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να καθαρίσετε το μέρος. Αυτή η συγκράτηση και για τους τοίχους σας. Μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε τυχόν λεκέδες ή βρωμιά στον τοίχο σας με καθαρισμό με σημεία.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις έξι συμβουλές, θα διαπιστώσετε ότι τα μπάνια σας θα δείχνουν και θα παραμένουν καθαρά. Ακόμη και με ένα φορτωμένο πρόγραμμα, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να τακτοποιήσετε και να εξοικονομήσετε ώρες εργασίας καθαρίζοντας τα μπάνια. Μερικές φορές μπορείτε να κάνετε ένα βαθύς καθαρισμός από τα μπάνια σας όταν έχετε χρόνο και υπομονή για αυτό.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με καθαρά μπάνια - Sassy Townhouse Living
Όμορφες ενημερώσεις μπάνιου

Όσον αφορά την ανακαίνιση των σπιτιών μας, όλοι θέλουμε να κάνουμε έργα μόνοι μας, σωστά; Εάν είστε βολικοί στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να λάβετε αυτές τις όμορφες ενημερώσεις μπάνιου! Έχουμε μερικές ιδέες που ίσως έχετε παραβλέψει ή ονειρευόσασταν να φτιάξετε μόνοι σας!

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις με σύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών χωρίς κόστος για εσάς. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από εξειδικευμένες αγορές. Ελέγξτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου Αποκάλυψης. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️