DIY σουβέρ από κομμάτια ξύλου κατασκευασμένα από κορμούς πεύκου

DIY σουβέρ από κομμάτια ξύλου κατασκευασμένα από κορμούς πεύκου

4 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Είχα πολλούς διαφορετικούς τύπους σουβέρ όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσα σε πλακάκια, πέτρα, δέρμα και ξύλινα υποστρώματα, νομίζω ότι έχω ξεμείνει από όλα τα αγαπημένα μου υλικά. Αυτά στα οποία επιστρέφω συνέχεια, όμως, είναι τα ξύλινα σουβέρ μου. Τα έφτιαξα πριν χρόνια και αντέχουν τόσο καλά. Οι ξύλινες φέτες είναι επίσης η τέλεια εμφάνιση για την καμπίνα μας.

Είναι επίσης τόσο εύκολο να γίνουν. Όταν έφτιαξα το δικό μου, έκοψα ένα κούτσουρο πεύκου σε φέτες πάχους μεταξύ 1/4 ίντσας και 1/2 ίντσας. Τώρα, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να βρείτε στρογγυλές φέτες ξύλου όπως αυτές σε οποιοδήποτε κατάστημα χειροτεχνίας. Αν λοιπόν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε να κόψετε τα δικά σας δωρεάν, μπορείτε να τα αγοράσετε.

Σουβέρ DIY από ένα κομμάτι ξύλο

Από τότε που τα έφτιαξα, δεν χρειάστηκε να αντικαταστήσω ή να προσθέσω στα ξύλινα χαλάκια μου. Τώρα λοιπόν, αν θέλω να κάνω περισσότερα, είναι να δώσω κιτ ως δώρα.

Σκέφτομαι να προσθέσω σφραγισμένες εικόνες ή ένα σχέδιο με ξύλινα καψίματα σε ένα σετ ξύλινων σουβέρ αφού έχω δει αρκετά από αυτά γύρω. Είναι μια διασκεδαστική επιλογή στυλ, αλλά τελικά για μένα προτιμώ την απλή ρουστίκ εμφάνιση. Θα ήταν εύκολο να προσθέσετε γραμματόσημα ή καύση ξύλου στο ξύλο αν θέλετε. Απλώς θα πρέπει να το κάνετε πριν τελειώσετε το ξύλο με βερνίκι.

Ένα ωραίο πράγμα για την κοπή ξύλου μόνοι σας είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία κορμών και διαφορετικών στυλ φλοιού. Και επειδή είναι τόσο φθηνά στην κατασκευή τους, μπορείτε να κάνετε απεριόριστες ποσότητες για να τα δωρίσετε ή να τα πουλήσετε σε εκπτώσεις χειροτεχνίας.

Θα εξετάσω τις οδηγίες για την κατασκευή φετών ξύλου από το δικό σας κομμένο κούτσουρο. Αν θέλετε να αγοράσετε φέτες ξύλου, απλώς ακολουθήστε τα βήματα φινιρίσματος και θα τις μαστιγώσετε σε χρόνο μηδέν.

Φτιάξτο μόνος σου σουβέρ για ξύλινα κομμάτια

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους προτεινόμενων προϊόντων. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός από τους συνδέσμους, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς κόστος για εσάς.

Αν και αυτά τα σουβέρ DIY είναι εύκολο να κατασκευαστούν, απαιτούν ένα ειδικό εργαλείο. Απαιτείται ένα σιδηροπρίονο ή ένα πριόνι για να λάβετε τις φέτες κορμών σας. Αν δεν έχετε ήδη φαλτσοπρίονο, σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμοι για μια μεγάλη ποικιλία από ρουστίκ χειροτεχνίες. Έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και το δικό μου για να φτιάξω μικρές φέτες από κλαδιά για να τις χρησιμοποιήσω για ρουστίκ κλιπ.

Επιπεδο ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: Ανετα

Απαιτούμενα υλικά:

Οδηγίες DIY Coaster:

Μόλις βρείτε ένα καλό κούτσουρο πεύκου ή άλλο επιθυμητό είδος ξύλου, θα χρειαστεί να το κόψετε σε φέτες με ένα αλυσοπρίονο. Κόψτε κάθε φέτα με το ίδιο πλάτος, κάπου μεταξύ 1/4 ίντσας και 1/2 ίντσας πάχος, ανάλογα με το τι προτιμάτε.

Μετά το κόψιμο θα θελήσετε να τρίψετε την επάνω πλευρά πρώτα με γυαλόχαρτο μεσαίου κόκκου και μετά να τελειώσετε με λεπτό γυαλόχαρτο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα κούτσουρο πεύκου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι βγάζει λίγο χυμό. Εάν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστεί πρώτα να καθαρίσετε το ξύλο με ένα μείγμα μισού νερού και μισού λευκαντικού για να σταματήσετε τη διαρροή.

Αφού στεγνώσει, μπορείτε να τρίψετε. Μετά το τρίψιμο, σκουπίστε τυχόν πριονίδι. Τώρα είστε έτοιμοι να ζωγραφίσετε.

*Σημείωση: Σε αυτό το στάδιο έχετε τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το δέντρο είτε με σφραγίδες είτε με ένα εργαλείο καύσης ξύλου.

Για να αποκτήσω μια ωραία παχιά στρώση βερνικιού ουρεθάνης θα χρησιμοποιούσα ένα γυαλιστερό φινίρισμα με ένα πινέλο. Απλώστε σε δύο έως τρεις στρώσεις, αφήνοντας να στεγνώσει τελείως μεταξύ κάθε στρώσης. Βερνίκι πάνω και κάτω και τα πλαϊνά για να σφραγίσουν τελείως τα τακάκια. Τώρα θα είναι αδιάβροχα.

Η πλάτη θα πρέπει να είναι φινιρισμένη με τσόχα για να μην γρατσουνιστούν τα έπιπλα από τα τακάκια. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε προ-κομμένους κύκλους από τσόχα που μπορούν να κοπούν εάν χρειάζεται. Ή, χρησιμοποιώντας ένα κυκλικό πρότυπο, χαράξτε έναν κύκλο σε ένα κομμάτι τσόχας στο μέγεθος των μαξιλαριών σας. Κόψτε τον κύκλο και κολλήστε τον στο πίσω μέρος του χαλιού. Κάντε αυτό για τον καθένα.

DIY σουβέρ

Το τελευταίο σας βήμα είναι απλά να τακτοποιήσετε τα τελειωμένα σουβέρ και να τα δέσετε με δέρμα ή κορδόνι ραφίας για να τα κάνετε ένα τέλειο σετ δώρου για κάποιον στη λίστα σας!

DIY σουβέρ

Για άλλη μια μοναδική ιδέα σουβέρ DIY, ρίξτε μια ματιά στα σουβέρ από φελλό κρασιού σε 10 Creative Wine Cork Crafts.