SoFi HELOC Review | Intuit Credit Karma

SoFi HELOC Review | Intuit Credit Karma

2 Ιουνίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Intuit Credit Karma αποζημιώνεται από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

SoFi HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Με επιταγή
 • Αρχική χρέωση: $499
 • Αναλογία δανείου προς αξία: 95%
 • Χρόνος χρηματοδότησης: 21 μέρες

Η SoFi Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που προσφέρει μια ποικιλία χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων οικιακών, προσωπικών, φοιτητικών και αυτόματης αναχρηματοδότησης δανείων, τραπεζικών λογαριασμών και επενδυτικών λογαριασμών. Η SoFi συνεργάστηκε με την Spring EQ για να προσφέρει στους δανειολήπτες μια πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας.

Επαγγελματίες

 • Υψηλό μέγιστο δάνειο προς αξία
 • Ευέλικτη αποπληρωμή
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει απαίτηση αξιολόγησης στο σπίτι

μειονεκτήματα

 • Υψηλό ελάχιστο ποσό δανείου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι δύσκολη
 • Περιορισμένες επιλογές ανάληψης

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα SoFi HELOC

Εάν σκέφτεστε ένα HELOC από το SoFi και τον συνεργάτη του Spring EQ, εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε.

1. Συνδυασμός ευελιξίας και περιορισμών

Το SoFi, μαζί με το Spring EQ, προσφέρει HELOC με όρους 30 ετών, συμπεριλαμβανομένης περιόδου απόσυρσης 10 ετών και περιόδου αποπληρωμής 20 ετών. Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάληψης, δεν έχετε παρά να κάνετε πληρωμές τόκων, δίνοντάς σας μεγάλη ευελιξία με τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να δανειστείτε έως και το 95% του μετοχικού κεφαλαίου στο σπίτι σας—από το πιο τυπικό 80% έως 90% για άλλους δανειστές HELOC. Το μέγιστο ποσό δανείου είναι $500.000.

Ωστόσο, η ελάχιστη αρχική ανάληψη είναι 50.000 $, επομένως θα χρειαστείτε ακόμα σημαντικά ίδια κεφάλαια για να λάβετε έγκριση — ορισμένοι δανειστές HELOC φτάνουν τα 10.000 $. Οι επόμενες αναλήψεις πρέπει να είναι 1.000 $ ή περισσότερο.

Επιπλέον, το Spring EQ επιτρέπει αναλήψεις μόνο μέσω επιταγής χαρτιού, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει την πρόσβαση στα χρήματά σας ανάλογα με τις πολιτικές καταθέσεων της τράπεζάς σας. Ορισμένοι άλλοι δανειστές μπορεί επίσης να προσφέρουν πρόσβαση μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, τραπεζικών εμβασμάτων ή ακόμη και χρεωστικής κάρτας.

2. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας είναι σαφή

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το SoFi HELOC στον ιστότοπο του συνεργάτη του — αν και πρέπει να ψάξετε για να τα βρείτε όλα. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα HELOC, πρέπει να έχετε βαθμολογία FICO 680 ή υψηλότερη — 700 ή μεγαλύτερη για να λάβετε τη μέγιστη αναλογία δανείου προς αξία — και αναλογία χρέους προς εισόδημα 45% ή λιγότερο.

Ο δανειστής επίσης δεν προσφέρει HELOCS για επενδύσεις σε ακίνητα και το μέγιστο LTV για δεύτερη κατοικία είναι 80%. Αν και θα χρειαστεί να προσκομίσετε ορισμένα βασικά έγγραφα για να αποδείξετε την ταυτότητά σας, το εισόδημά σας, το τρέχον υπόλοιπο στεγαστικών δανείων και την ασφαλιστική κάλυψη, ο δανειστής συνήθως δεν απαιτεί αξιολόγηση σπιτιού.

3. Υπάρχει ετήσια αμοιβή

Ο συνεργάτης SoFi Spring EQ χρεώνει πολλαπλά κόστη κλεισίματος που μπορεί να υπερβούν τα 1.000 $ σε ορισμένες περιπτώσεις. Επιπλέον, ο δανειστής χρεώνει μια ετήσια αμοιβή 99 $, η οποία οφείλεται την επέτειο της ημερομηνίας κλεισίματος κάθε χρόνο.

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα HELOC;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα HELOC για σχεδόν οτιδήποτε θέλετε. Οι κοινές χρήσεις περιλαμβάνουν ανακαινίσεις σπιτιών, εξυγίανση χρέους, έξοδα εκπαίδευσης, γάμους και άλλες μεγάλες αγορές.

Αλλά προτού υποβάλετε αίτηση για HELOC, εξετάστε τις πιθανές χρεώσεις και τον αντίκτυπο του μεταβλητού επιτοκίου. Στη συνέχεια, ψάξτε και συγκρίνετε τις άλλες επιλογές δανεισμού σας, όπως στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σε ποιον είναι καλό το SoFi HELOC;

Μπορείτε να εξετάσετε το SoFi εάν θέλετε υψηλότερο μέγιστο LTV, να έχετε αρκετά κεφάλαια στο σπίτι σας για να καλύψετε το ελάχιστο ποσό δανείου των 50.000 $ και να πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας που έχει ορίσει ο συνεργάτης του SoFi, Spring EQ. Μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο εάν δεν σας ενοχλούν οι περιορισμοί στην πρόσβαση στα χρήματά σας.

Άλλοι δανειστές HELOC ενδέχεται να μην χρεώνουν ετήσια προμήθεια ή ακόμη και έξοδα κλεισίματος. Αφιερώστε χρόνο για να ψωνίσετε και να συγκρίνετε HELOC από διαφορετικούς δανειστές για να βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς.

Σημειώστε επίσης ότι τα SoFi HELOC δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις πολιτείες. Η διαθεσιμότητα του κράτους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το εάν έχετε ή όχι κύριο στεγαστικό δάνειο και εάν το δάνειο θεωρείται λιανικό ή χονδρικό.

Πώς να κάνετε αίτηση για ένα SoFi HELOC

Θα χρειαστείτε βαθμολογία FICO 680 ή υψηλότερη και DTI 45% ή χαμηλότερη για να έχετε την ευκαιρία να εγκριθείτε για ένα SoFi HELOC. Για να μάθετε εάν θα εγκριθείτε και πιθανούς όρους, μπορείτε να περάσετε από τη διαδικασία προεπιλογής στον ιστότοπο Spring EQ.

Κατά τη διαδικασία, θα χρειαστεί να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Δήλωση υποθήκης
 • Ταυτότητα φωτογραφίας
 • ΑΠΟΔΕΙΞΗ εσόδων
 • Απόδειξη ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από αυτές τις απαιτήσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για ειδικούς δανειολήπτες. Επιπλέον, εάν είστε αυτοαπασχολούμενος, μπορεί να χρειαστεί να προσκομίσετε πρόσθετα έγγραφα για να αποδείξετε το εισόδημά σας.

Δεν είμαι σίγουρος αν SoFi είναι σωστό για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • η τράπεζα της Αμερικής: Σκεφτείτε αυτόν τον δανειστή εάν θέλετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο πιστωτικό όριο, πιο ευέλικτες επιλογές ανάληψης και χωρίς κόστος κλεισίματος ή ετήσια χρέωση.
 • PenFed Credit Union: Σκεφτείτε αυτόν τον δανειστή εάν σας αρέσει η ιδέα να μετατρέψετε μέρος ή ολόκληρο το υπόλοιπό σας HELOC σε δάνειο σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Πιστωτικό Κάρμα, μπορείτε να βρείτε τα… Διαβάστε περισσότερα.